Meniu

Inima Restaurantului Zen Garden

Descarcă meniul în format .pdf

spinner
image037.jpg
image038.jpg
image039.jpg
image040.jpg
image041.jpg
image042.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg

În dorinţa de a crea un restaurant cu bucătărie autentic chinezească, s-a gândit un meniu care să cuprindă reţetele specifice din toate cele patru regiuni distincte ale Chinei: Guangdong, Siquan, Zhejiang şi zona de nord. Fiecare a adus noi elemente în bucătăria chineză şi fiecare se distinge prin specificul ei. Bucataria din Zhejiang acorda o mare atentie calitatii ingredientelor, tehnicilor de preparare, designului si gustului mancarurilor.

Guangdong propune reţete pe bază de fructe de mare, peşte şi pui, Siquan vine cu o bucătărie mai picant piperată pe bază de carne de peşte şi porc în vreme ce regiunea de nord, care a dat ceea ce este cunoscut sub denumirea de Mâncarea Nordului, oferă o selecţie bogată de bază de foetaje şi elemente de patiserie, din care se remarcă popularele pacheţele de primăvară. Chiar dacă Mâncarea Nordului este poate cea mai cunoscută în România, considerăm că bogăţia artei culinare chineze are mult mai multe de oferit, drept pentru care am compus un meniu cu adevărat bogat şi am spune chiar complet.

 



Comments are closed.